Translate

Ξενών Αλμωπία - Hostel Almopia

Mόλις 3χλμ από τα λουτρά πόζαρ και 18χλμ από το Καϊμάκτσαλαν βρίσκεται ένας κρυμμένος παράδεισος. Να φανταστείτε οτι ακόμη και κάποιοι που μένουν κοντά στην Αριδαία μπορεί απλά να τον έχουν ακουστά.


Το όνομά της περιοχής λέγεται Γαλανά νερά. Στο δρόμο λοιπόν για τα λουτρά Πόζαρ, ερχόμενοι από Αριδαία λίγα χιλιόμετρα πριν θα συναντήσετε μια πλατεία με το μνημείο του στρατηγού Γαρέφη στα δεξιά σας. Εκεί στρίβετε μέχρι να φτάσετε στον οικοδεσπότη της περιοχής που δεν είναι άλλος από τον ξενώνα Αλμωπία.





Στον ξενώνα λοιπόν αυτό, που είναι κυριολεκτικά στην καρδιά, ενός λαλίστατου από τα γάργαρα νερά ρυακιού, η φύση σας καλεί να δραπετεύσετε από την καθημερινότητά σας. Να επιστρέψετε στην απλότητα και να θυμηθείτε την ομορφιά της φύσης όπως και τη δική σας. Η περιοχή είναι σκέτη πρόκληση. Κάθε εποχή έχει και να προσφέρει με το δικό της μοναδικό τρόπο. 


Τα κρυστάλλινα νερά υπόσχονται να παρασύρουν την κάθε σας σκέψη.

Παρακολουθήστε το μικρό βιντεάκι που ετοιμάσαμε για την περιοχή και για τον ξενώνα... και θα καταλάβετε περί τίνος πρόκειται....

Γαλανά νερά και ξενών Αλμωπία

Η περιοχή είναι ιδανική για όσους θέλουν να απολαύσουν τη φύση και να ασχοληθούν με άσκηση, οποιασδήποτε μορφής.Για τους λάτρες της γιόγκα, του ται τζί και της φωτογραφίας η περιοχή είναι ένας σταθμός πειρασμός. Τα γιγάντια πλατάνια θα σας προστατεύσουν από τον ήλιο το ζεστό καλοκαίρι και θα σας ενεργοποιήσουν όσο δε φαντάζεστε. Όπως και να έχει, ο τόπος ενδείκνυται για χαλάρωση και γαλήνη. 


Το νερό από την άλλη, θα σας μεταφέρει σε άλλη διάσταση. . 



Λίγο πιο πάνω από τον ξενώνα βρίσκεται το εκκλησάκι του προφήτη Ηλία,από το οποίο μπορεί  κανείς να αγναντέψει τον κάμπο της Αριδαίας. 





Κατεβαίνοντας το εκκλησάκι κανείς μπορεί να βγεί πάλι στα νερά  όπου θα συναντήσει το μικρό παρεκκλήσι του Αγ.Νικολάου όπου υπάρχει πηγή με αγίασμα.



Ο ιδιοκτήτης κος Χρήστος Ποσόης είναι πάντα πρόθυμος να σας εξυπηρετήσει.


Το τραγούδι του νερού αντηχεί σε κάθε  δωμάτιο. Δε μπορείς να το αποφύγεις.



Ατελείωτοι περίπατοι σας περιμένουν.Ξεκουραστείτε στα παγκάκια που διατίθενται και αφήστε τη φύση να ξεκουράσει τις κουρασμένες σας πατούσες και το φόρτο των σκέψεών σας.


Ξενών Αλμωπία στα Γαλανά νερά

Γαλανά... γαλήνια; Όπως επιθυμείτε. Το επισκευθήκαμε και σας το προτείνουμε...



Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και τα περισσότερα διαθέτουν κουζινούλα. Κάποια επίσης έχουν και τζάκι για τους πιο ρομαντικούς. Στο σύνολο είναι γύρω στα 20 δωμάτια και μπορεί να φιλοξενήσει παρέες μέχρι και 50 ατόμων.

υπεύθυνος κος  Χρήστος Πασόης

κινητό: (+30)6937634974
ηλ: (+30)23891332, (+30)2384091332
email : almopia1@yahoo.gr , 
facebook: http://www.facebook.com/hristos.pasois?ref=ts&fref=ts






Aκολουθήστε τη παρέα μας με ένα Like στο Facebook ή αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω. Η γνώμη σας μετράει.